Jakten på den försvunna pastan

Nej det är inte den nya långfilmen med en stilig arkeolog i huvudrollen (Även om jag läste arkeologi i typ en dag förra året), det är mitt nuvarande största problem i denna gigantiska stad. Till att börja med kan jag ju tillägga att jag älskar pasta. Seriöst, mer lönn kan man knappt få för det priset och så himla gott. Snabbmakaroner med ketchup kan ju vara bland det finaste som finns! Och tro mig jag har verkligen försökt hitta denna gudagåva här, men det har minst sagt inte givit något resultat. Det enda jag hittat är halvdan, frystorkad pasta á la Varma koppen stuk, och det är ju inte riktigt det jag söker! 

 Svårt det där med vissa saker som man bara tar för givet hemma, som är så otroligt svårt att hitta här. Känner jag mig själv rätt, så har jag förmodligen gått förbi hur mycket pasta som helst utan att se det så det finns ju säkerligen. Men det är väl lite så att ibland så ser man inte skogen för alla träd eller något. I sann Indiana Jones-stil kommer jag väl behöva slåss mot både infödingar och stora rullande klot innan jag kan få min pasta. 

 Imorgon börjar iallafall skolan, nästan. Min introduktion börjar inte förrän på onsdag men det är igång nu hur som helst! Efter helgens lågpunkt känns det skönt att få ett litet uppsving om jag nu kan få börja spela lite musik igen, känns som en halv evighet sedan. 

 På tal om musik, så visar det sig att grabbarna i Filmify håller på och kirrar en musikvideo till oss i Annie Hall för vår låt Hits. Det är en samling av klipp från vårt gig på stadsfesten i somras! Kommer bli spännande att se, även om vi nu är utspridda över halva jorden med Bella snart på väg till Australien och jag här i London. Missa inte det!

 I mitt lilla hushåll här i Streatham, så har vi också fått lite påökning i form av en man från Argentina, så nu är vi verkligen SD:s mardröm inlindad i ett täcke mångkultur. Inte helt otippat har allting funkat som en smäck, vi vet alla väldigt väl vart gränserna går och det känns som att ju längre tiden går desto lättare kommer det att bli att snacka. Försökte också lära folk lite svenska, men det var ofattbart svårt att få igenom något! Får se längre fram!

 Vill också skicka ett tack till de som läste mitt inlägg från igår och trots den på gränsen cringeaktiga tonen, valde att sträcka ut sin hand till mig! Ni vet vilka ni är och ni är underbara var och en av er. På tal om det, om du läser detta moster Eva, oroa inte mormor i onödan nu, det gör hon så bra själv men hälsa så mycket från mig! 

 Tänkte också slå ett slag för världens bästa pod/radioprogram institutet i P3, som är en otrolig guldgruva när det kommer till allt mellan himmel och jord! För er som inte vet vad det är så är det ett humorprogram med fokus på Vetenskap av olika slag, onödig info mestadels men det är ändå tillräckligt för att säga “Jaha!” högt då och då. Helt klart värt att kolla in, finns i SR:s app, eller på P3:s hemsida (Det här låter som att jag är marknadsansvarig på P3 nu, men det är jag då verkligen inte, då hade jag förmodligen inte behövt vara fattig i London från första början!) 

 Men nu får det vara nog med det här med skrivande av onödigt skit, jag kommer lägga upp lite bilder imorgon förmodligen så de som känner att de är sugna på att se hur jag har det kan ju ta sig en titt då helt enkelt! Det kommer bli helt fantastiskt..

 Så på återseende så ska jag ut och jaga efter riktig pasta den här gången, önska mig lycka till, det kan behövas i den här pastalösa skogen. 

RSS 2.0